I JORNADA D'INVESTIGACIÓ EN ATENCIÓ PRIMÀRIA DE LA CV: La investigació y la pràctica clínica


El 25 de novembre tindrà lloc en les instal·lacions de Fisabio la I Jornada d'Investigació en Atenció Primària. El seu objectiu és promoure i estimular la investigació en Atenció Primària de la Comunitat Valenciana, donant visibilitat a estudis/projectes actuals en aquest àmbit i/o els seus resultats. Al mateix temps, pretén convertir-se en un lloc de trobada i de comunicació amb la finalitat de generar noves col·laboracions en matèria d'I+D+I.



Data: dijous 25 de novembre de 2021 de 9.30-14.00h. Lloc: saló d'actes i biblioteca de Fisabio, Av. Catalunya 21, 46020 València.


Vols participar amb una comunicació oral o pòster virtual?: Tens fins al 30 de setembre per a fer-nos arribar la teua proposta. El Comité organitzador seleccionarà 6 comunicacions que es presentaran dins de la jornada. A més, en l'acte de clausura s'assignarà i s'atorgarà un premi a la millor comunicació. La resta de propostes es podran visualitzar de manera virtual mitjançant un codi QR.

La realització de la Jornada estarà condicionada a les mesures de limitació d'aforament vigents per la normativa anti-COVID. L'assistència a la Jornada serà per ordre d'inscripció, sent notificada mitjançant correu electrònic.




Con la tecnología de Blogger.