La xarrada divulgativa “Qui vigila el coronavirus?” inaugura la quarta edició de Ciència i Canyes

 

La xarrada divulgativa “Qui vigila el coronavirus?” inaugura la quarta edició de Ciència i Canyes

30/11/2021, València

 

  • La cita, organitzada per la Fundació Fisabio i La Fábrica de Hielo, serà dimarts que ve 30 de novembre a les 19.30h
  • L’esdeveniment es traduirà simultàniament a llenguatge de signes per dos intèrprets de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD)

El dimarts 30 de novembre donarà inici la quarta edició de l’esdeveniment de divulgació "Ciència i Canyes", organitzat per la Fundació Fisabio i la Fábrica de Hielo. A partir de les 19.30 h, l’equip d’investigació de Fisabio que va seqüenciar per primera vegada el coronavirus de mostres procedents d’Espanya, conversarà amb el públic assistent sobre temes relacionats amb la Covid-19.

Fernando González, investigador de Fisabio i catedràtic de la Universitat de València, Llúcia Martínez, responsable del Servei de Seqüenciació de Fisabio, i Giuseppe d’Auria, responsable del Servei de Bioinformàtica de Fisabio, traslladaran la seua experiència personal i professional del que va ser la primera seqüenciació de SARS-CoV-2 a Espanya. En aquesta primera sessió “Qui vigila el coronavirus?”, el personal investigador atendrà qualsevol qüestió que el públic vulga abordar.

L’esdeveniment comptarà simultàniament amb “Ciència i sucs”, un espai amb tallers de divulgació científica per als més menuts en el qual es podrà observar mostres al microscopi en directe o fer una maqueta del coronavirus i el sistema immunitari que el combat, entre altres activitats.

A més, per a aquesta quarta temporada, es comptarà amb la col·laboració de FESORD en les sessions de “Ciència i Canyes”. L’esdeveniment serà traduït en directe al llenguatge de signes per dos intèrprets d’aquesta federació.

  • L’entrada per a assistir a “Ciència i Canyes” a la Fábrica de Hielo (carrer de C. José Ballester Gozalvo, 37) serà lliure fins a completar-ne l’aforament i sempre complint amb les mesures sanitàries.
  • El projecte “Ciència i Canyes” compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - Ministeri de Ciència i Innovació (FCT-20-16534).

Més informació

Fisabio - Av. Catalunya, 21 - 46020 VALÈNCIA
Telèfon +34 961 92 57 00- adreça electrònica fisabio@gva.es
Si no desitja rebre mes informació, envie un correu amb la paraula "Baixa" en l'assumpte a la direcció adreça electrònica: comunicacion_fisabio@gva.es

Facebook

Twitter

Linkedin

Youtube

Instagram

 

 

Con la tecnología de Blogger.