Webinar informatiu sobre REDCap-Fisabio

 Webinar informatiu sobre REDCap-Fisabio

REDCap (Research Electronic Data Capture) és una plataforma web que permet crear i gestionar enquestes i bases de dades. Està específicament dissenyada per a la recollida de dades d'estudis d'investigació i és àmpliament utilitzada en la comunitat científica. Més de 5000 institucions de tot el món la gasten i està disponible de forma gratuïta per a les organitzacions sense fins lucratius que s'uneixen al consorci.

El pròxim 3 de desembre, de 13.00 a 14.00 hores, oferim un webinar informatiu obert (prèvia inscripció) al personal vinculat a Fisabio interessat a conéixer o fer ús d'aquesta eina.

En aquesta sessió, es donarà una visió general del que és REDCap, s'explicarà com és pot accedir a utilitzar-la i es mostraran algunes aplicacions reals d'ús, com és la creació de registres electrònics de dades en la recerca biomédica. També es donaran exemples molt interessants per digitalitzar i fer més accessible qualsevol tipus de registre.

Pots registrar-te ací per a rebre l'enllaç de connexió:

Inscriu-te

 _________________________________________________
Webinar informativo sobre REDCap-Fisabio

REDCap (Research Electronic Data Capture) es una plataforma web que permite crear y gestionar encuestas y bases de datos. Está específicamente diseñada para la recogida de datos de estudios de investigación y es ampliamente utilizada en la comunidad científica. Más de 5000 instituciones en todo el mundo la usan y está disponible de forma gratuita para las organizaciones sin fines lucrativos que se unen a su consorcio.

El próximo 3 de diciembre, de 13:00 a 14:00 horas, ofrecemos un webinar informativo abierto (previa inscripción) al personal vinculado a Fisabio interesado en conocer o manejar esta herramienta.

En esta sesión, se dará una visión general de lo que es REDCap, se explicará cómo se accede a la herramienta y se mostrarán algunas aplicaciones reales de uso, como es la creación de registros electrónicos de datos en la investigación biomédica. También se darán ejemplos muy interesantes para digitalizar y hacer más accesible cualquier tipo de registro.

Puedes registrarte aquí para recibir el enlace de conexión:

Inscríbete

 

Con la tecnología de Blogger.