Ciència i canyes - 22 febrer - Com les vacunes Covid-19 estan canviant el nostre món

 

Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram

"Com les vacunes Covid-19 estan canviant el nostre món", pròxima sessió de Ciència i Canyes

22/02/2022, València

 

  • L'esdeveniment, organitzat per la Fundació Fisabio i La Fábrica de Hielo, serà dimarts vinent, 22 de febrer
  • El Dr. Antonio Carmona, investigador de l'Àrea d'Investigació en Vacunes (AIV) de Fisabio, explicarà el que ha suposat l'arribada del SARS-CoV-2 per al desenvolupament de les vacunes
  • Es traduirà simultàniament a llengua de signes per dos intèrprets de la Federació de Persones Sordes de la Comunitat Valenciana (FESORD).

El pròxim dimarts, 22 de febrer, a partir de les 19.30h, l'investigador de l'AIV de Fisabio, el Dr. Antonio Carmona, explicarà com les vacunes enfront de la Covid-19 han suposat un canvi sense precedents en el món de la vacunació. Abordarà el tema no sols des del punt de vista científic, sinó que també parlarà en termes polítics, culturals o econòmics.

 

L'entrada per a assistir a "Ciència i Canyes" a la Fábrica de Hielo (c/ José Ballester Gozalvo, 37) serà lliure fins a completar aforament i sempre complint amb les mesures sanitàries.

  • El projecte "Ciència i Canyes" compta amb la col·laboració de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia - Ministeri de Ciència i Innovació (FCT-20-16534).
Més informació

Fisabio - Av. Catalunya, 21 - 46020 VALÈNCIA
Telèfon +34 961 92 57 00- adreça electrònica fisabio@gva.es
Si no desitja rebre mes informació, envie un correu amb la paraula "Baixa" en l'assumpte a la direcció adreça electrònica: comunicacion_fisabio@gva.es

Facebook Twitter Linkedin Youtube Instagram
   
Con la tecnología de Blogger.